سخنگوی رزمایش گفت: دراین مرحله، تکاوران نیروی دریایی به رغم وجود عوارض و موانع متنوع طبیعی با تسلط بر راهبردهای رزمی و رصد اطلاعاتی و عملیاتی یگان های نفوذ کننده مانع هرگونه فعالیت عملیاتی و تجسس اطلاعاتی دشمن شده و با پشتیبانی یگانهای پدافند ساحلی که نسبت به اجرای آتش سبک و سنگین توپخانه ای بر روی اهداف از پیش تعیین شده اقدام کردند؛ در مدت زمان بسیار اندک توانستند پیشروی یگان های مهاجم را مهار و نفرات و ستون های تجمعی دشمن را منهدم کنند.
وی تصریح کرد: اجرای سلسله عملیات رزمی از جمله انهدام واحدهای شناور دشمن از سوی قایق های آذرخش و شهاب مجهز به راکت انداز، اجرای عملیات مین ریزی غیر کلاسیک از سوی قایق های هجومی رعد، اجرای عملیات دفاع ساحلی توسط توپخانه ساحلی و اجرای عملیات تخریبات ساحلی انجام شد.
معاون عملیات ارتش اظهار داشت: عملیات تاخت، اجرای عملیات سقوط آزاد، ایجاد تله های انفجاری، عملیات هلی برن و تبادل عمودی یگان های تکاور نیز از جمله اقدامات تاکتیکی تیپ های تفنگدار و تکاور نیروی دریایی ارتش بود که با موفقیت انجام شد.
دریادار دوم موسوی گفت: درکنار نیروهای جوان که عملیات رزمی را با چابکی و چالاکی انجام می دادند حضور اساتید و فرماندهان پیشکسوت نیروی دریایی راهبردی از نکات قابل توجه این مرحله از رزمایش بود که ضمن هدایت، ارائه مشاوره و راهنمایی های تاکتیکی لازم به نیروهای جوان، در ترسیم فضای منطقه رزمایش به فضایی شبیه به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس و تأکید بر نقاط ضعف و قدرت راهبردهای رزمی در سواحل دریایی نقش حایز اهمیتی ایفا کردند.
معاون عملیات ارتش ابراز داشت: در راستای اجرای عملیات مردم یاری، تیمهای آمادی و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش در منطقه حضور یافته و با توزیع مواد غذایی و بسته های حمایتی بخشی از نیازهای اولیه و ضروری مردم در سواحل مکران را تامین کردند. همچنین تیمهای سیار بهداشت،درمان و پزشکی هم در این سواحل با برپایی بیمارستان های صحرایی، بهرهگیری از سامانههای تله مدیسن و برقراری ارتباط با مراکز درمانی و پیشبینی بیمارستانهای سیار نیازهای پزشکی و درمانی مردم را مرتفع کردند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف رزمایش انجام تمرین ها و عملیات مشترک بین نیروهای سه گانه و قرارگاه پدافند هوایی ارتش است اضافه کرد: ایجاد هم افزایی و هم پوشانی بین نیروهای عمل کننده در ارتقاء توان بازدارندگی و مقابله با تهدیدات بسیار حائز اهمیت است و به همین منظور ایجاد هماهنگی لازم بین نیروها و تجهیزات که از تنوع بالایی در نوع، تکنیک و تاکتیک بکارگیری برخوردار هستند، ضرورت دارد آموزش های تئوری بصورت عملی به مرحله اجرا درآید