پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
سواحل مکران همچنان چهره‌ای دولتی دارد
نوشته شده در یک شنبه 29 بهمن 1396
بازدید : 60
نویسنده : علی
 
خانزادی گفت: همچنان چهره سواحل مکران یک چهره دولتی دارد، بنابراین این موضوع نشان می‌دهد که شتاب لازم را در توسعه سواحل نداشته‌ایم و امیدواریم این شتاب در حد نام و بزرگی ایران شکل بگیرد.
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: دنیا انتظار دارد ایران به اندازه نام، تاریخ، تمدن، وسعت و نگاه اسلامی آن در دریاها حضور داشته باشد که امیدواریم این موضوع هر چه زودتر حاصل شود.
 
خانزادی در ادامه با اشاره به اهمیت دریاها در توسعه کشورها گفت: ۸۰ درصد مردم دنیا کنار دریاها و یا در فاصله ۲۰۰ کیلومتری آن زندگی می‌کنند. همچنین ۷۰ درصد کره زمین را آب فرا گرفته است.
 
وی ادامه داد: ایران نیز از شمال و جنوب مرز آبی دارد. بنابراین یک کشور دریایی محسوب می‌شود اما آیا تا کنون توانسته‌ایم از منافع دریایی بهره‌مند شویم؟
 
امیر خانزادی اظهار کرد: ۹۰ درصد تجارت جهانی کالا از طریق دریاها انجام می‌شود اما مسئله اصلی این است که کشورهایی که از آن بهره‌مند می‌شوند از بین ۲۰۰ کشور دنیا ۴۴ کشور در خشکی محصور هستند و بقیه به نوعی با دریاها ارتباط دارند.
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: ۳۶ کشور در حاشیه اقیانوس هند قرار دارند اما آیا تمام این کشورها در این ۹۰ درصد تجارت سهیم هستند. دریا در انحصار برخی قدرت‌ها قرار دارد و  اگر دنبال قدرت دریایی هستیم باید آنها را بشناسیم.
 
خانزادی گفت: ایران مرزهای گسترده و معناداری با دریا دارد. ۳۰ درصد مرزهای کشور آبی است که می‌توانیم به نحو مطلوبی از آن بهره‌مند شویم.
 
وی ادامه داد: ۹۰ درصد صادرات و واردات کالا در ایران از طریق دریاها انجام می‌شود و ایران در مرکز راهبردی حمل انرژی جهانی قرار دارد. همچنین کشور ما یک کشور دریایی است و شکل بهره‌مندی آن از دریا همانند کشورهای دریایی است.
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: اگر می‌خواهیم به عنوان یک کشور دریایی نقش ایفا کنیم باید از قدرت دریایی بهره‌مند شویم که این قدرت همان توانایی یک ملت در استحصال منافع خویش از دریاها و اقیانوس‌ها با بکارگیری مناطق دریایی برای فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی و نظامی است.
 
وی تاکید کرد: روابط بین سیاست، قدرت و مسائل کلیدی جغرافیایی یک منطقه، قدرت دریایی و منافع ملی را ایجاد می‌کند و مسئله این است که آنهایی که قدرت دریایی هستند تلاش می‌کنند تا از منافع دریا به نحو مطلوب استفاده کرده و این انحصار را حفظ کنند که با استفاده از تمدن دریایی می‌توان به این منافع دست یافت.
 
خانزادی اظهار کرد: اگر ملتی بخواهد تمدن دریایی داشته باشد باید دریا مهمترین درگاه آن در ارتباط با دنیای بیرون باشد. اگر ایران می‌خواهد اینطور باشد باید نقطه اتکای آن روی شهرهای ساحلی متمرکز شود و برای رسیدن به این هدف باید تمدن دریایی در کشور شکل گیرد و ملت پیوندشان را با دریا استوار کنند.
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش در پایان گفت: رئیس جمهور از مکران به عنوان دروازه ملل یاد می‌کند که برای توسعه این منطقه لازم است تمدن دریایی برقرار شود
.


:: برچسب‌ها: نداجا ، دماوند ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: