وی تصریح کرد: بحث بهینهسازی و نوسازی ادوات قدیمی زمانی معنی پیدا میکند که بتوانیم فناوریهای جدید را وارد این تجهیزات کنیم، این اتفاقی است که در تمام ارتشهای جهان انجام میشود. نمونه این موضوع جنگنده «بی - 52» است که با گذشت نزدیک به 60 سال هنوز هم با اعمال تغییرات و ورود فناوریهای جدید در صحنه نبرد حضور دارد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با بیان اینکه در سایر حوزهها هم این مهم رخ داده، گفت: آنچه که ارزش یک سلاح دفاعی را مشخص میکند فناوریهای به کار رفته در آن است، این حرکت که در نیروی زمینی ارتش به وجود آمده آغاز خوبی است و در آینده حتما اتفاقات بهتری رخ خواهد داد. وی در پاسخ به این سئوال که آیا برنامهای برای ارتباط بیشتر بین نیروی زمینی ارتش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وجود دارد، افزود: موضوع جلسات آینده بر همین اساس خواهد بود تا بتوانیم از شرکتهای دانشبنیان در حوزه دفاع بهره ببریم.
ستاری خاطر نشان کرد: باید نگاههای جدیدی ایجاد کنیم که فناوری آی.سی.تی - ICT - مسیری را به وجود آورد تا به بسیاری از خدمات، تجهیزات و شرکتها برای همکاری مشترک دست پیدا کنیم.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در این برنامه از نمایشگاه دائمی دستاوردهای تولید قطعات در کارخانجات نصر (شهید مجتبی ذوالفقارنسب) و پژوهشکده صنعتی این مرکز از جمله گروه رزمی و شنیدار، گروه خودرویی و چرخدار، گروه الکترونیک و اپتیک و گروه سلاح سبک و سنگین، خطسازی و اورهال نفربر بی ام پی 1، تانک چیفتن، تانک اسکورپیون، خط بازسازی و اورهال تریلر شهید سید مهدی جودی ثانی، گروه بهینهسازی و نوسازی ماشین آلات مهندسی شهید محمد مرادی بازدید کرد.