با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
PIXLR قدرتمند
امکان ندارد صحبت از ویرایشگران تصویر آنلاین بشود و نامی از PIXLR برده نشود. هنگامی که وارد سایت زیبای pixlr.com میشوید، دو گزینه در مقابل شما قرار داده میشود:
PIXLR Express و PIXLR Editor. نسخه Express پیکسلر ویرایشگری ساده و سرراست است که ابزارهای مرسوم ویرایش تصویر مانند برش، چرخش، فیلترهای تصحیح پایهای و... را در اختیار شما قرار میدهد. برای اکثر کاربران، این نسخه میتواند بسیاری از انواع ویرایشهای مورد نیاز را جواب دهد.
در حالت پیشرفته، PIXLR Editor محیطی کلاسیک مانند فتوشاپ را از نوع آنلاین به کاربران ارائه میدهد. Editor مثل یک نرمافزار حرفهای ویرایش تصویر دارای منوی بالا، ابزارها در فهرست سمت چپ و حتی تاریخچه ویرایشهاست. در این نسخه امکان بهرهگیری از لایهها نیز تعبیه شده که برای کسانی که با فتوشاپ آشنا باشند، مزیتی فوقالعاده به شمار میآید.
پیکسلر علاوه بر این دو حالت، ویرایشگر خاصی به نام O Matic هم دارد (pixlr.com/o-matic) که به وسیله آن میتوانید انواع افکتهای قدیمی جالب را روی تصویرتان اعمال کنید تا آنها را به عکسهای خاکگرفته عتیقه تبدیل کنید!
یکی از نکات قابل توجه در ویرایشگرهای آنلاین پیکسلر، نحوه ورود تصاویر به آنهاست. در این سایت علاوه بر آپلود تصویر از کامپیوتر، میتوانید مستقیم از وبکم لپتاپ عکس بگیرید و ویرایش کنید یا تصویری را از یک آدرس اینترنتی برای ویرایش وارد پیکسلر کنید. پیکسلر همچنین به شما امکان میدهد تا کلاژی از تصاویر ایجاد و ویرایشها را روی آنها اعمال کنید.
Ribbet بامزه
شاید بهترین توصیف برای سایتی که نام آن به معنای صدای قورباغه است و همه جا هم از قورباغه برای نمایش افکتهایش استفاده کرده است، «بامزه» بودن باشد! اما این بامزه بودن برای چنین سایتی که قابلیتهای فراوانی برای ویرایش تصاویر در اختیار کاربران میگذارد کمی غلطانداز است. نخستین چیزی که در صفحه اصلی سایت ribbet.com جلب نظر میکند، امکانات این سایت برای ساخت کارتپستالها و کلاژهای جالب و متنوع است. از همان صفحه اول میتوانید این گزینهها را انتخاب کنید و با قرار دادن تصاویرتان در قابها و اعمال افکتها به تصاویر زیبا و بامزهای برسید.
امکانات ریبت فقط در همین ظاهر کارتها و کلاژها خلاصه نمیشود. این سرویس مجموعه عظیمی از افکتها، رتوشها، فیلترها و ابزارهای مختلف را در خود جای داده است. در ریبت میتوانید تصاویرتان را تصحیح کنید، آنها را به حالت قدیمی دربیاورید، متنی به آنها بیفزایید و حتی استیکری از فهرست استیکرهای عجیب و غریب و جالب سایت رویشان بیندازید! در کنار تمام اینها، ریبت امکانات حرفهای را نیز فراموش نکرده است و در قسمت Pro به شما اجازه میدهد تنظیمات دقیقی روی رنگها، سطوح و دیگر موارد تصاویرتان داشته باشید. البته همه این قابلیتها در ریبت رایگان نیست و برای بهرهگیری از ویژگیهای پریمیموم این سایت (مانند امکانات بخش Pro) باید پول پرداخت کنید.
برای فتوشاپکارها
اگر حس میکنید سرویسهایی که معرفی کردیم، آماتوری هستند و به گزینهای حرفهایتر نیاز دارید، Sumopaint برای شما درست شده است!
این سرویس به آدرس sumopaint.com مانند آن است که کسی فتوشاپ را در وب آپلود کرده باشد! محیط ساموپینت بیش از آنکه شبیه به یک سایت باشد، به یک نرمافزار کامل شباهت دارد: در بالا نواری شامل منوهای File، Edit، Image، Filters و حتی Help وجود دارد. در سمت راست جعبه ابزار قرار دارد که حتی آیکونهایش تا حد امکان مشابه فتوشاپ است. پنجرههای انتخاب رنگ (Swatches) و لایهها را هم در سمت راست پیدا میکنید.
ساموپینت با اینکه محیطی نرمافزارمانند دارد، اما از کارایی و سرعت بسیار خوبی برخوردار است که به وسیله آن میتوان به صورت حرفهای و سطح بالا روی تصاویر کار کرد. البته به شرطی که اینترنت سرعت بالایی هم داشته باشید! که اگر ندارید، دور ساموپینت را خط بکشید و سراغ سایتهای سادهتر بروید یا فتوشاپ نصب کنید!
PicMonkey سرراست
اگر دل خوشی از محیط نرمافزاری مثل فتوشاپ ندارید و دوست دارید ابزارهای ویرایش تر و تمیز دم دستتان قرار گیرد، سری به سایت پیکمانکی (picmonkey.com) بزنید.
محیط سرویس پیکمانکی با الگوبرداری از نرمافزارهای موبایلی طراحی شده است و این را میتوان یکی از بزرگترین مزایای این سایت دانست. در اینجا خبری از منوی بالا با کلی امکانات کوچک و بزرگ نیست و همه چیز در منوی سمت چپ سایت تعبیه شده است. در این منو گزینههایی برای ویرایشهای پایهای (مانند برش و تغییر اندازه)، روتوش، قابها، متن، بافتها، افکتها و برچسبها وجود دارد که هر کدام دارای زیرمنوهای مختلفی برای اعمال روی تصاویر هستند.
پیکمانکی کارایی و سرعت خوبی دارد که حتی با یک اینترنت معمولی هم میتوان به راحتی با آن کار کرد. این سرویس همچنین لایهها را به طرز کاربرپسندی در یک پنجره نمایش میدهد تا بتوانید افکتها و افزودنیهای مختلفی را که روی تصویر اعمال کردهاید، ببینید و جابهجا کنید.
اما اصلیترین ایراد این سایت امکانات پولی آن است که در لابهلای قابلیتهای رایگان گنجانده شده است! باید دقت کنید که گزینههایی که در کنار آنها علامت تاج دیده میشود، پولی هستند و یک نکته دیگر را هم در نظر داشته باشید: برای ذخیره تصویر ویرایششدهتان باید در سایت اکانت ایجاد کنید!
Lunapic کلاسیک
وقتی برای اولینبار به آدرس lunapic.com میروید و با محیط سرویس لوناپیک مواجه میشوید، احساس میکنید به یک دهه قبل اینترنت بازگشتهاید! اینگونه به نظر میرسد که تیم لوناپیک آنقدر تمرکزشان را روی افزودن قابلیتهای مختلف گذاشتهاند که دیگر انرژیای برای زیباتر کردن محیط سایت باقی نمانده است!
اما این محیط نه چندان زیبا دلیل نمیشود که از لوناپیک به عنوان یک ویرایشگر آنلاین بسیار عالی صرفنظر کنیم! در این سایت پس از آپلود تصویر یا بارگذاری آن از یک آدرس اینترنتی، به محیط ویرایش وارد میشوید که در سمت راست فهرستی از ابزارها وجود دارد و در بالا نواری با 11 گزینه. فهرست سمت راست شبیه به ابزارهای نرمافزار Paint ویندوز را در اختیارتان میگذارد: برش، سطل رنگ، افزودن اشکال مختلف یا نوشتن متن.
ولی اصل ماجرای لوناپیک در منوی بالای آن میگذرد! جایی که انواع و اقسام افکتها، تنظیمات، فیلترها و حتی انیمیشنها گنجانده شده است. تعداد گزینههای موجود در منوهای لوناپیک آنقدر زیاد است که اگر بخواهید حتی بخشی از آنها را هم روی تصویرتان امتحان کنید، سرتان گیج خواهد رفت! و البته قدرت این سرویس در همین امکانات متنوعش است که به وسیله آنها میتوانید از ویرایش یک انیمیشن گیف تا افزودن افکتهای سهبعدی به یک تصویر را انجام دهید.