شغل مناسب در زمان دانشجویی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
شغل مناسب در زمان دانشجویی
نوشته شده در دو شنبه 17 آبان 1395
بازدید : 178
نویسنده : علی

 زمان را کنترل کنید

شاید به نظر برسد ایجاد تعادل میان کار و درس بسیار سخت بوده و نتوانید از پس آن برآیید اما به شما اطمینان می دهیم در صورتی که برنامه ریزی دقیق و صحیحی داشته باشید خواهید توانست کار را پیش برده و به هیچ کدام نیز لطمه ای وارد نکنید.

 

این برنامه می تواند شامل تمامی وجوه زندگی شما شود به طور مثال می توانید از زمان های رفت و آمد و حضور در سرویس های حمل و نقل عمومی برای مرور درس های خود استفاده نمایید. 

 

تمرکز بر نقاط قوت خود تمرکز  

در اغلب افراد روش های مطلوب و کارآمد مطالعه و زمان هایی که فرد تمرکز و قدرت فهم بیشتری دارد متفاوت است. از این رو با دقت به ویژگی های شخصیتی خود برنامه مطالعه خود را به درستی تنظیم نمایید تا بتوانید بهترین بهره وری را از آن کسب کنید.

 

محدوده مشخص برای مطالعه 

یک محدوده زمانی و مکانی مناسب برای مطالعه خود مشخص نموده و این مطلب را به خانواده نیز اطلاع دهید. این موضوع می تواند باعث شود تا در زمان های تعیین شده خانواده زمان کمتری را از شما درخواست نمایند و شما را با کتابهایتان تنها بگذارند. 

 

شغل مناسب برای جوانان

بسیاری از فرصت‌های شغلی در دانشگاه خود وجود دارد‎

 

*اما قبل از شروع کار می بایست به این نکات توجه کرد:

 

اولین نکته مهم 

اگر شما دانشجویید و به دنبال شغل دانشجویی یا کار پاره وقت هستید، بهترین جا برای شروع جستجو، دانشگاه خودتان است. بسیاری از فرصت‌های شغلی در همین دانشگاه خودتان وجود دارد. در دوره دانشگاه، زمان کم است و به همین خاطر،  بسیار گرانبهاست و در همین حین، مخارج دانشگاه هم به طرز شگفت‌انگیزی بالا می‌رود. یک شغل پاره وقت، تا وقتی که به زمان مطالعه و فعالیت‌های فوق‌العاده شما لطمه نزند، راه بسیار خوبی برای کاهش هزینه‌هاست.

 

- کار در دانشگاه

ساعتی‌هزارو200تومان برای مقطع کارشناسی و ساعتی‌هزارو500تومان برای مقطع ارشد و دکترا. این مبلغ قرارداد معاونت دانشجویی دانشگاه‌ها با دانشجویان برای کار دانشجویی است. برای تمامی واحدهای پژوهشی، فرهنگی، خدمات دانشجویی و... نیاز به نیروی کار وجود دارد که دانشگاه‌ها تحت عنوان کار دانشجویی، از دانشجویان برای انجام این کارها استفاده می‌کنند. 

 

دانشجویان در این کارها مسوول واحد تکثیر می‌شوند، در کتابخانه مسوول تحویل کتاب می‌شوند و در کمیته پژوهشی وظایف نشریه را برعهده می‌گیرند. دانشجویان در تمامی واحدهای دانشگاه که نیاز به کمک دارند مشغول به‌کار می‌شوند.

 

- کار رایگان

برخی کارها در دوره دانشجویی برای کسب تجربه و مهارت در کار آنقدر لازم اند که حتی باید برای کار رایگان هم داوطلب شوید!

 

- پله پله

دنبال میز مدیریتی نباشید کار دانشجویی از اسمش مشخص است کار نیم وقتی است که معمولا درآمد خیلی بالایی ندارد اما همیشه برای پیشرفت پله خوبی است بسیاری از دانشجویان پس از اتمام دوره تحصیل در مراکزی که در آنها کارورزی کرده اند و یا برای کار دانشجویی مراجعه کرده اند استخدام شده اند.

 

- چرا که نه؟

یکی از نیازها و در خواست های اساسی کارفرمایان در دنیای امروز سابقه کاری است، از سوی دیگر بسیاری از نکات کلیدی در مورد کار را در دانشگاه نمی توان آموخت پس اگر این امکان برای شما فراهم شد که حتی به صورت رایگان برای مراکز مهم و اصلی مرتبط با تحصیل تان کار کنید شک به دلتان راه ندهید و رزومه کاری تان را رنگین کنید.

 

- کار مرتبط

شاید در نظر اول پیدا کردن شغل مرتبط با رشته تحصیلی تان به نظر رویا پردازانه باشد اما خیلی ها هستند که این روزها کارهای نیمه وقت و حتی سطح پایین اما مرتبط با رشته شغلی شان انجام می دهند.

 

دانشجویان پزشکی که دستیاری استادانشان را می کنند، روانشناسان و مددکارانی که با نصف دستمزد در مراکز درمانی مشغول کارند، حتی تدریس دروس پایه رشته تحصیلی تان بهتر از انجام دادن کارهای غیر مرتبط است.

 

- آمار گیری

اشتباه برداشت نکنید منظور از آمار گیری مشارکت در پژوهش های میدانی و تحقیقاتی مثل نظر سنجی است که اگرچه کار سختی است اما به دانشجویان به ویژه دانشجویان رشته ای علوم انسانی کمک می کند در بطن جامعه حاضر باشند.

 

- گول نخورید 

برخی از سودجویان با استفاده از نام کار دانشجویی اقدام به بیگاری کشیدن از علاقمندان به کار می کنند. حتی کلاهبرداری هایی هم با این عنوان مشاهده شده پس قبل از مراجعه به هر مکانی برای استخدام و گرفتن کار دانشجویی نهایت دقت خود را به کار ببرید.

 

- کار عار نیست

در آخر باید به این نکته اشاره کنیم دوران دانشجویی دوران گذار است. اگر واقعا باید کار کنید به پرستیژ و جایگاه اجتماعی کار چندان اهمیت ندهید. آنچه مهم است  آن است که از راه درست کسب درآمد کنید منشی گری،بازاریابی ، رانندگی و حتی پیک موتوری مهم این است که در پناه حق سربلند باشید.

 

*عوامل استرس زای شغلی 

 الزامات و خواسته‌های زیاد شغل از فرد،‌ کمبود منابع و حمایت‌ها، عدم تناسب مهارت فرد با جایگاه شغلی، کیفیت روابط فرد با همکاران و اعضاء خانواده‌اش می‌تواند در او استرس شغلی ایجاد کند. اگر شما بدنبال کار دانشجویی هستید، بدانید کار هم برای خودش استرسهایی دارد.

 

- سوءاستفاده‌های فیزیكی و كلامی ( هر هفته 20 كارگر در ایالات‌ متحده آمریکا به قتل می‌رسند و سالانه 18 هزار کارگر آزار جنسی می بینند.)

- عدم‌ حمایت یا رابطه خوب با همكاران ( نتایج 86 درصد نظرسنجی‌ها نشان دهنده بدرفتاری با کارگران است. )

- كار بیش از اندازه

- روش‌های مدیریتی

-  امنیت شغلی و نگرانی‌های آینده

- شرایط محیط كار(كمبود فضا، صدای بیش از اندازه، هوای آلوده و... )

- عدم‌شفافیت در مسئولیت‌های شغلی

 -  تغییرات محیط كار

- مشكلات شخصی و خانوادگی

 

*توجه به همه این نکات کمک می کند شما با یک برنامه ریزی خوب، درآمدی مناسب برای روزهای تحصیلات داشته باشید.



:: برچسب‌ها: شغل مناسب، زمان دانشجویی،دماوند ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: