حجت الاسلام والمسلمین صنعت پور امیری خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین ویژگی های زندگی حضرت زهرا (س) که در مورد نیاز های امروزی است توجه به اصل ساده زیستی است. آن بانوی بزرگوار با آنکه دختر رهبر جامعه بود، اما در انتخاب همسر، ضمن پرهیز و اعراض از خواستگارانی که از اعیان و اشراف بودند، علی (ع) را که به خواستگاریشان می آید می پذیرد با آنکه امیرالمومنین (ع) از دنیای مادی چیزی نداشت اما اخلاق و ایمان علی (ع) معیار انتخاب ایشان بود.
وی زندگی حضرت علی (ع) و فاطمه (س) را یک زندگی به تمام معنا عاشقانه دانست و افزود: علی (ع) می فرماید: "از روزی که با او زندگی را آغاز کردم تا روزی که قبض روح شد نه مرا غضبناک و نه نافرمانی کرد و من نیز او را ناراحت نکردم و اجبار ننمودم. وقتی او را می دیدم غم و حزن ها از قلبم رخ بر می بست." معیار خوشبختی، برخورداری از امکانات فراوان، جهیزیه رنگارنگ، خانه بزرگ و... نیست، امروز برخی از همه امکانات مادی برخوردارند و همه چیز دارند و تنها چیزی که ندارند سرمایه عشق و محبت است.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش ضمن اشاره به یک روح در دو پیکر بودن زن و مرد از منظر قرآن کریم گفت: بر زندگی های توحیدی، روح عشق حاکم است. دخترانی که از حوزه های علمیه فارغ التحصیل و وارد زندگی شده اند، عموم آنان، دارای یک زندگی با محبت و گذشت هستند و می توان ارتباط آنان با همسرانشان را به عنوان یکی از نمونه های موفق زندگی عاشقانه دانست چرا که با پیروی از سیره اهل بیت (ع) در کنار زندگی های ساده از سرمایه بزرگ عشق و محبت برخوردارند.
در پایان این مراسم از بانوان نمونه با اهداء لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است مراسم دیگری نیز به مناسبت روز زن در دانشکده پرستاری ارتش برگزار شد.