رییس سازمان پدافند غیرعامل: ایران به تهدیدهای سایبری پاسخ می‌دهد
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 150
نویسنده : علی

 غلامرضا جلالی" شامگاه یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با شبکه خبری العالم، در پاسخ به سئوالی درباره ابلاغ راهبرد دفاع سایبری از سوی رییس جمهوری آمریکا اظهار داشت: مفهوم این امر آن است که هرگونه حمله به زیرساختهای مهم آمریکا حمله نظامی تلقی می شود، و به آن پاسخ متناسب داده می شود، که طبیعتا همین موضوع هم می تواند در باره کشور ایران که یک کشور مقتدر و مستقل و قدرت منطقه ای در زمینه دفاع سایبری است، شکل بگیرد.

جلالی با بیان اینکه شکل تهدید در حوزه سایبری تغییر کرده است، گفت: وقتی که با یک حمله سایبری، زیرساخت متوقف یا تخریب و یا دچار آتش سوزی یا انفجار می شود، دیگر تفاوتی بین عامل آن که یک ویروس یا یک سلاح سایبری، یا یک بمب باشد وجود ندارد.

جلالی تأکید کرد: این امر تجاوز به خاک یک کشور است و ما هم نسبت به این موضوع حساس هستیم، و به هر نوع تهدیدی در این خصوص متناسب با آن تهدید پاسخ خواهیم گفت.

صورت جدید تهدیدها در دنیا

جلالی افزود: پدافند غیرعامل تقابل جدی با تهدیدها است، و ما تلاش کردیم ابتدا تهدیدهای امروزی را بشناسیم.

جلالی تأکید کرد: تهدیدها امروزه نسبت به گذشته کاملا متفاوت است و نیازمند نگاهی تخصصی است؛ زیرا مبانی تهدیدهای امروزی به نوعی دانش و فناوری است، و می تواند در کنار خود هم فرصت تولید کند و هم تهدید.

وی خاطرنشان کرد: توسعه فناوری ها باعث شده است شکل های جدیدی از تهدید به وجود بیاید.

طرح ریزی مدل دفاع بومی، مطابق با نیازهای کشور

جلالی با تأکید بر ضرورت شناخت کامل تهدیدها و ایجاد دفاعی برتر در برابر آنها، گفت: از آنجا که ما نیازمند نوعی دفاع بومی و مستقل از دفاع غیرعامل هستیم، مدل دفاعی دیگری را طراحی کردیم که خاص خودمان است و با نیازهای کشور تطابق دارد.

حوزه های پدافند غیرعامل

جلالی با اشاره به تقسیم بندی سرمایه های کشور به چهار دسته در حوزه پدافند غیرعامل، تأکید کرد: حوزه نخست سرمایه های فیزیکی و زیر ساختی مانند ساختمانها است، که تا اندازه زیادی پایداری کشور به پایداری آنها بستگی دارد.

جلالی حوزه دوم را سرمایه های انسانی برشمرد و گفت: همه کشورهای دنیا حفاظت از جان مردم را به عنوان منافع ملی و حیاتی دنبال می کنند.

وی سرمایه های سایبری را حوزه سوم سرمایه عنوان کرد و گفت: تهدید ها در این حوزه در فضای مجازی شکل می گیرد. این تهدیدها در کشورهای مختلف متفاوت است، کشور ما از آن کشورهایی است که در این زمینه بر توسعه این فناوری تأکید شده است.

جلالی خاطرنشان کرد: بخش چهارم که هنوز به آن زیاد پرداخته نشده، سرمایه های معنوی وملی کشور است، که در قالب غرور و دفاع از ارزشهای ملی و معنوی قرار دارد.

افزایش تهدیدها با رشد فن آوری

جلالی افزود: در حوزه تهدیدها در فضای مجازی شاهد آن هستیم که هرچه فناوری ها رشد می کند و قابلیت ها و فرصتهای خوبی را برای مردم تأمین می کند، به همان اندازه تهدیدهایی را برای مردم تولید می کند.

رییس سازمان پدافند غیرعامل خاطرنشان کرد: 22 کشور امروز ساختارهایی را بعنوان دفاع سایبری تشکیل داده اند، و خوشبختانه ایران هم توانست برای اولین بار سیاستهای کلی نظام را در حوزه دفاع سایبری تهیه کند، و این سیاستها در مجمع به اجماع رسید، و در اسفند 89 از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد.

تشکیل قرارگاه سایبری در کشور

جلالی گفت: از مهر امسال هم با قرارگاه سایبری کشور برای دفاع در برابر تهدیدها تشکیل شد، و اقدامات بسیار خوبی در این زمینه صورت گرفت.

سلاح سایبری تهدیدی علیه بشریت

جلالی در خصوص تهدیدهای آمریکا و اسرائیل علیه برنامه هسته ای ایران، و تدابیری که در حوزه پدافند غیرعامل برای مقابله با این تهدیدها اندیشده شده است، گفت: در سال گذشته به دست آمریکایی ها و اسرائیلی ها در بستر  نرم افزار سیستم عامل ویندوز و نرم افزار زیمنس آلمان، سلاح جدیدی بعنوان استاکس نت تولید شد که در بسیاری از کشورها توسعه پیدا کرد.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: